Tot ceea ce înțelegem despre Parteneriatul God X Adidas de până acum

la sfârșitul anului 2020, Jerry Lorenzo a zguduit piața spre miezul său, dezvăluind că a părăsit oficial Nike, precum și a alăturat echipei Adidas. Un parteneriat pe care nu l-a văzut absolut nimeni, adidași, precum și iubitori de îmbrăcăminte stradală de pe tot globul au așteptat cu nerăbdare să vadă ce este în magazin pentru 2021.

Ciudat, designerul de modă american nu a vorbit niciodată despre parteneriat anul trecut, de fapt, nu va fi până la 22 decembrie – tocmai la un an după declarație – că va fi văzut balansând prima îngrijorare a lui Dumnezeu x adidas piesă în timpul unui joc Lakers vs Suns. Rapid înainte o lună, precum și parcă Lorenzo este pregătit să dezvăluie totul – precum și aici este ce înțelegem până acum!

Proiecta

În acest moment, am văzut doar trei piese din colaborarea cu așteptare fierbinte, inclusiv o glugă mare, un pulover Crewneck, precum și un gât batjocoritor. Înmuiat pe un ton de galben moale sezonier, contribuind co-marca care afectează sânul din față într-o nuanță albastră puternică, în timp ce temele de trefoil suplimentare își fac metoda la mâneci pentru a cimenta colab. Aceste piese au fost previzionate oficial la cea mai recentă expoziție Innersect din Shanghai, care sărbătorește modernismul îngrijorării lui Dumnezeu, împreună cu moștenirea bogată din spatele celor trei dungi.

În timp ce alte produse nu au fost încă dezvăluite, ne putem aștepta la o serie întreagă de îmbrăcăminte de înaltă calitate, care se păstrează în conformitate cu estetica actuală a Essentials. De fapt, atunci când parteneriatul a fost anunțat pentru prima dată, ni s -a spus că va toamna sub noua îngrijorare a liniei de atletism God. Acest lucru implică că ne putem aștepta la o mare varietate de articole sportive, inclusiv tricouri goale, să se potrivească cu pantaloni scurți, precum și o colecție de opțiuni de încălțăminte despre care suntem cei mai încântați. Zvonul spune că va exista, de asemenea, o pereche de diapozitive pentru a rivaliza cu diapozitivul Yeezy, deși acest lucru rămâne de văzut.

Imagine prin îngrijorarea lui Dumnezeu
Preț

Când se referă la îngrijorarea lui Dumnezeu, vă puteți aștepta ca eticheta de costuri să fie pe capătul superior al lucrurilor. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, vedem colecția Fog X Adi care stă între elementele fundamentale, precum și linia principală de ceață, astfel încât o glugă tradițională ar putea începe de la 120 de lire sterline, puloverele ar putea fi în jur de 100 de lire sterline, în timp ce piesele ar putea fi de 110 lire sterline un pop. Este demn de remarcat faptul că acestea sunt doar predicții brute, astfel încât aceste numere vor fi multe modificări probabil atunci când soiul se lansează cu adevărat la sfârșitul acestui an.

În ceea ce privește adidașii, un lucru pe care l -am descoperit din parteneriatul lui Jerry cu Nike este că cel mai probabil va lansa câteva siluete care vor cheltui de la 100 de lire sterline la 180 de lire sterline la fel ca și Air Skylon II. El va reduce apoi designul său de semnătură care, cel mai probabil, te va pune înapoi peste 300 de lire sterline – o tehnică similară cu ceea ce a făcut el cu grija aerului lui Dumnezeu. Aceasta va fi perechea pe care toată lumea o va dori în colecția lor, așa că fiți pregătiți pentru costurile de revistă pentru a scădea de îndată ce se lansează oficial.

Data de lansare

Acum, pentru aceste informații importante de lansare. Ca să fim sinceri, nu avem niciun concept atunci când se va elibera îngrijorarea lui Dumnezeu X Adidas, însă, spre deosebire de 2021, când tot ce am auzit a fost Radio Silence, Jerry Lorenzo a verificat cu adevărat că capsula căutate va ateriza cu siguranță mai târziu în 2022. Judecând de la The the the the the the the the the the the the the the Piese galbene pal, care au fost dezvăluite la expoziția Innersect din această lună, presupunem că prima scădere va fi aranjată în jurul lunii iunie sau iulie.

Acest parteneriat a fost denumit „parteneriat pe termen lung” atunci când a fost dezvăluit pentru prima dată în 2020, așa că așteptați-vă să vedeți mai degrabă câteva versiuni în următoarele luni. Asigurați -vă că îl mențineți blocat pentru mult mai multe detalii pe măsură ce se dezvoltă, precum și dacă nu sunteți sigur ce dimensiune să obțineți, asigurați -vă că inspectați ghidul suprem de îngrijorare a Furnizorului unic al Furnizorului! În timp ce sunteți aici, colecția specială a domnului Doorperson x îngrijorare a lui Dumnezeu este oferită cel mai bine acum!

Imagine prin îngrijorarea lui Dumnezeu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *