X Nike Air Max 90 neînvins scade în opt colourways

prin neînvins
După ce a lansat un teaser în urmă cu doar trei zile, Defetfeated ne -a oferit acum prima noastră privire asupra X Nike Nike Air Max 90 neînvins, precum și suntem dincolo de hyped! O colaborare care a fost foarte pentru prima dată a scurs toată metoda în februarie a acestui an, a scăzut mult mai devreme decât se aștepta anterior în NO, nici măcar două, cu toate acestea, în general de opt culori!

Funcționând ca cea mai recentă colaborare SWOOSH de la Sneaker Boutique cu sediul în Los Angeles, AM90 poate fi văzut chiar aici într-o paletă „alb-albastru”. Crapă din piele premium cu cereale complete de la călcâie până la vârf, accentele „furiei albastre” își fac metoda la limbă, călcâie, talpa aeriană, precum și o singură dungă care se desfășoară pe întreaga parte a superiorului, creând o „despărțire” ; estetică care se întoarce la X Nike Air Max 97 neînvins din 2017.

Imagine prin neînvins
Așa cum s -a discutat anterior, acest antrenor Nike anticipat se va lansa într -un octet de culori, inclusiv „Black/Blue Fury”, „Black/Solar Red”, „Black/Green Spark”, „Black/Solar Yellow”, „White/ Blue Fury ‘,’ White/Solar Red ‘,’ White/Green Spark ‘, precum și’ alb/galben solar ‘. De asemenea, două dintre acestea vor fi oferite atât atât atât la copii, cât și la sugari.

Se zvoneste că va scădea pe 20 septembrie, dacă doriți orice tip de colourway -uri X Nike Air Max 90 în colecția personală, asigurați -vă că îl păstrați blocat la unicul furnizor pentru știri actualizate, stocuri, precum și ghiduri de rafală !

Imagine prin neînvins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *