ST95 -ul lui Massimo Osti se întoarce după un hiatus de 20 de ani

șansele sunt, dacă sunteți fan al Insula Stone sau al C.P. Companie, ești familiarizat cu Massimo Osti. Inginerul și designerul de îmbrăcăminte inovator a fost direct responsabil pentru succesul ambelor mărci datorită tehnicilor sale de producție științifice și speciale. Acestea fiind spuse, puțini sunt familiarizați cu lucrările sale pe brandul ST95, dar nu vă faceți griji dacă nici nu sunteți, deoarece marca este acum pregătită să reapară pentru prima dată în peste 20 de ani.

Lansat pentru prima dată în 1995, ST95 a fost cunoscut pentru estetica sa tinerească amestecată cu un semn de semnare Osti. Brandul va fi acum născut din nou sub pretextul lui Christopher Raeburn și va privi siluetele militare și utilitare clasice pentru inspirație.

Această capsulă cea mai actuală ajunge cu un trio de siluete elegante pentru îmbrăcăminte exterioară, toate acestea vin cu un aranjament de detalii tehnice și utilitare. O varietate de buzunare, fermoare și comutatoare sunt văzute în întregime pentru a evidenția în plus estetica militară.

Capsula completă de relansare ST95 va ajunge la comercianți selectați din Marea Britanie, cum ar fi HIP în zilele următoare, o versiune mai largă în Europa este în lucrări și pentru 2022. În altă ordine de idei, o colaborare Salehe Bembury X Canada Goose se presupune că este vorba de lucrări.

Imagine prin intermediul ST95

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *