O privire mai bună la Yeezy Îmbunătățire 380 „Onyx”

când am surprins primul nostru aspect al Yeezy Implow 380 „Onyx” toată metoda din 2019, am înțeles direct departe că va fi o necesitate -poliţist. Un mâner furios, adidașul asemănător cu șosetele lui Kanye West, orice ar fi despre asta a fost perfect. Acum, după luni, precum și luni de fotografii încețoșate, ne aruncăm cel mai apropiat aspect la antrenorul „triplu negru”, precum și la orice am visat, precum și cu atât mai mult.

Înfricoșat într-o paletă complet ucisă, „Onyx” este pictat în tot-negru de la călcâie până la vârf. Primeknit preia întregul superior pentru o potrivire confortabilă, în timp ce noul sistem de dantelă reglabil infinit, de asemenea, face o apariție aici, similară cu „Israfil” care a introdus weekendul trecut.

Coborând mai jos, vi se va oferi o talpă semi-translucidă care arată un pic din acel Adidas îmbunătățește tehnologia, precum și pentru a încheia totul, o doză sănătoasă de linii de cauciuc de gumă de jos, finalizând Yeezy de bază, dar totuși izbitor estetică pe care noi toți o înțelegem, precum și iubirea.

Imagine prin intermediul gxgkick_com
Acum pentru această dată importantă de lansare. Dacă aveți nevoie de Adidas Yeezy să îmbunătățească 380 „Onyx” în viața voastră, atunci este de așteptat să vă introduceți pe Black Friday, pe 27 noiembrie. Eliberarea împreună cu o variantă reflectorizantă ultra restricționată, asigurați -vă că o păstrați blocat la singurul furnizor pentru mult mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă! În timp ce sunteți aici, puteți inspecta și fiecare Yeezy care scade de acum până la sfârșitul anului 2020!

Imagine prin intermediul gxgkick_com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *