Plăceri exclusive x DILIE DIVIZIA X Converse Chuck 70 Gearing Up pentru lansare

În sărbătorirea celei de -a 40 -a aniversări a plăcerilor necunoscute, Pleasures urmează să lanseze Pleasures X Delight Divizia X Converse Chuck 70s. O pereche de declarații destinată colecției dvs., această gamă este limitată la 150 de perechi foarte exclusive, așa că dacă doriți să faceți față mai bine vă pregătiți!

Partea superioară a acestui stil este dezvoltată pentru a imita fundalul albumului legendar, în timp ce Branding Pleasures poate fi găsit pe lateral. Cu o grafică contrastantă care fură pantoful, acesta se desfășoară de -a lungul jumătate din una dintre părți, iar partea opusă este terminată cu plasturele de logo -ul de recunoscut rapid de Converse. Turipa intermediară și talpa vin în negru pentru a se potrivi cu silueta superioară și hi-top dă din cap designului OG Converse. Lustruit cu banda de waffle semnătură a stilului care oferă prindere, această pereche acoperă toate bazele.

Ușor de stil, The Pleasures X Delight Divizia X Converse Chuck 70 este făcut pentru a alege absolut totul în garderoba ta. Datorită scăderii pe 13 decembrie exclusiv la 424 în LA, păstrați -l blocat în singurul furnizor pentru a fi primul care știe când puteți pune mâna pe o pereche de acestea în Marea Britanie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *