Air Jordan 1 High OG “Light Army” se mândrește cu o paletă de bronz orbitor

, pur și simplu nu putem obține suficient din Air Jordan 1 High “Light Army”. Mai întâi se zvonea până la vară, ne aruncăm acum prima privire asupra frumuseții bronzului orbitor și este tot ceea ce am visat și multe altele. Ia-ți pantoful semnat al lui Michael Jordan, acesta este un pantof indispensabil în ochii noștri.

Imagini amabilitate de Sneaker Insider @Ryivibes, „Armata ușoară” are o asemănare izbitoare cu „umbra” completată cu o bază de piele neagră. Suede gri cu unt coboară pe spate și guler, în timp ce accentele metalice de bronz se îndreaptă spre sistemul de dantelă, toebox și swoosh. Acest lucru duce la cea mai bună cantitate de contrast, care este familiară, dar diferită în același timp.

Imagine prin intermediul ryivibes

Imagine prin intermediul ryivibes
Mai jos, veți găsi o talpă intermediară a albă Nike Air, la fel de confortabilă ca oricând, iar rotunjirea totul este legendarul emblemă de baschet cu aripi, care este bine dezgropată pe gleznă, finalizând faimosul estetic Air Jordan 1 pe care îl cunoaștem cu toții și îl iubim cu toții .

Se așteaptă să ajungă cândva în 2021, Nike Air Jordan 1 High OG „Army Light” nu trebuie ratat, așa că asigurați -vă că îl mențineți blocat la singurul furnizor pentru mult mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă! Spuneți -ne ce părere aveți despre acest următor colourway și, în timp ce sunteți aici, la fel de bine puteți să vă aruncați prima privire asupra Air Jordan 1 High OG „Light Fusion Red”!

Imagine prin intermediul ryivibes

Imagine prin intermediul ryivibes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *