Nike Dunk Low by You va veni în curând

dacă ați crezut că 2020 a fost un an mare pentru Nike Dunk Low, atunci gândiți -vă din nou, deoarece 2021 va duce hype -ul la un nivel complet nou, cu Nike Dunk Low de tine. În conformitate cu o serie întreagă de surse de încredere, silueta căutate se va îndrepta în curând către platforma de personalizare a mărcii Beaverton, ceea ce implică că puteți crea literalmente perechi unice pe care nimeni altcineva nu le deține.

Prezentată într -o varietate de capturi de ecran, veți putea schimba o mulțime de opțiuni, inclusiv Nike Swoosh, The Limba, The Heel și The Cauciuc de sub picioare. Zvonul spune că, de asemenea, veți putea schimba materialele, astfel încât acest lucru ar putea include ochiuri de plasă, nylon și piele de căprioară.

Interesant este că capturile de ecran arată, de asemenea, că fiecare ID scăzut va fi disponibil pentru 120 de dolari, care este în jur de 90 de lire sterline pe pop. Acest lucru este incredibil de sensibil, având în vedere că Forțele Airului personalizate 1 sunt de obicei mult mai scumpe.

În acest moment în timp, nu se știe nimic altceva despre Nike Dunk Low de tine, deși este de așteptat să se lanseze primul în SUA cândva în 2021, urmat de o lansare europeană la scurt timp. Spuneți -ne ce părere aveți despre această veste de ultimă oră și, în timp ce sunteți aici, s -ar putea să vă aruncați prima privire la Nike Dunk Low „Hyper Cobalt”!

Imagine prin Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *