TRAVIS Scott X Nike Air Fitness Instructor 1 se zvonește să elibereze în trei colourways

distins American Rapper Travis Scott, precum și popularul brand al lui Swoosh sunt încă un salt în legătură cu conexiunea lor, în timp ce se ocupă de antrenamentul încrucișat tradițional din 1987 Pantofi, instructor de fitness Nike 1. Rapoarte de curtoazie de sneaker credibil Insider @Py_rates_ menționează că TRAVIS Scott X Nike Air Fitness Instructor 1 SP va introduce în trei colourways.

În timp ce aceste imagini sunt mock-up-uri timpurii pentru moment, prima predare vede o paletă “coriandru” – posibil cea mai apropiată potrivire cu instructorul de fitness de aer fără experiență 1 mijlociu “Cactus Jack Brown” pe care l-am văzut pe Flame picioarele din New York luna trecută.

Imagine prin intermediul lui Py_rates_
Int’l Shipping.

Vezi mai mult

Apoi urmează “griul de fum lumină”, ​​care aruncă culoarea titulară cu o scădere a tentăriei “Honeydew” pe mezeluri. În cele din urmă, “griul de fum întunecat” se îndreaptă în tonuri slabe negre și gri. Parteneriatul Nike co-brand de trei piese este total cu celebra cureaua de fixare a piciorului Silhouette, precum și faimosul motiv al lui Travis Scott Swoosh Motiv. O mulțime de lucruri ar fi de acord că designul instructorului de fitness de aer nu se află în prim-planul jocului de agent de azi, cu toate acestea, cu colaboane care rulează fără îndoială Imperiul Streetwear, va fi acest viitor Travis Scott X Nike Collab să marcheze creșterea designului lui Tinker Hatfield ’87?

Dacă nu doriți să pierdeți instructorul TRAVIS Scott X Nike Air Fitness 1, atunci vă sugerăm să rămâneți blocați în ideală chiar aici la singurul furnizor pentru toate datele actuale de eliberare Nike. În știri similare, puterea The Travis Scott X Air Jordan 1 Reverse Mocha “în curând?

Imagine prin intermediul lui Py_rates_
Int’l Shipping.

Vezi mai mult

Imagine prin intermediul lui Py_rates_
Int’l Shipping.

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *