Nike Air Force 1 “Metalic Summit White” este o capodoperă minimă

care introduce Nike Air Force 1 “Summit Metalic White” – unul dintre cele mai curate crepuri din afaceri. De la distanță, acestea pot arăta elegante, precum și simple, cu toate acestea, la o mai bună inspecție, veți descoperi că există mult mai mult decât să îndeplinească ochiul, precum și li se oferă ideal acum direct de la Nike UK!

Lucrând la o paletă destul de excelentă, culorile albe, precum și gri, contrastează cu una încă pentru a produce cea mai bună juxtapunere de minimalism. Perforațiile tradiționale își fac metoda în caseta de la Air Force 1, în timp ce șireturile create special legate orice împreună, în total cu un motiv special care imită codul Morse.

Transport int’l

Cumpără acum

Transport int’l

Cumpără acum

De -a lungul panourilor laterale laterale, precum și mediale, veți descoperi un Swoosh Nike Iridescent care se schimbă din toate direcțiile în care îl priviți. În timp ce aceste detalii pot părea proaspete, precum și funky, nu se îndepărtează de tot ceea ce face ca 82 ‘OG să fie atât de incredibil.

Disponibil acum de la Nike UK, în siguranță idealul Nike Air Force 1 “Metallic Summit White” acum, în timp ce dimensiunea dvs. este încă în stoc. Să înțelegem dacă ați reușit să vă asigurați o pereche, precum și în știri conexe, Stüssy X Nike Air Force 1 „Negru”, precum și „Piatra Fosile”, în sfârșit, au date de lansare!

Transport int’l

Cumpără acum

Transport int’l

Cumpără acum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *