Apropiați -vă cu skateboard -uri instantanee x nike sb dunk low

La sfârșitul lunii trecute, am aruncat o privire foarte scurtă a skateboard -urilor instantanee x nike sb dunk low. Fabricat în colaborare cu unul dintre cele mai renumite magazine de skate din Japonia, sărbătorește a 25 -a aniversare a celebrei instituții. Acum, ne apropiem de pantof, datorită acestor imagini noi de la @RepGod888!

Cu o construcție netedă din piele, accentele de nailon se îndreaptă spre limbă și călcâie pentru un plus de versatilitate. Pictate într -o paletă albastră și neagră îndrăzneață, cusăturile galbene vibrante pot fi, de asemenea, găsite pe tot parcursul unui contrast care sigur că va întoarce capetele. Mai jos, veți găsi o talpă albă ultra curată care pare să lege totul.

În ceea ce privește logo-urile, co-marca „Nike SB” detaliază eticheta limbii multicolore, iar terminarea tuturor este un motiv de semnătură al skateboard-urilor instantanee și motivul încrucișat care a fost un element fundamental pentru amprentă.

Imagine prin RepGOD888

Imagine prin RepGOD888

Imagine prin RepGOD888
În acest moment în timp, nu suntem în totalitate siguri când skateboard -urile instantanee x nike sb dunk low va vedea lumina zilei, dar ar trebui să ne așteptăm ca acestea să se lanseze înainte de sfârșitul anului pentru a se alinia la cele de -a 25 -a aniversări ale mărcii . Spuneți -ne dacă ați face polițist și, în timp ce sunteți aici, puteți să aruncați o privire mai atentă la Grateful Dead X Nike SB Dunk Low!

Imagine prin RepGOD888

Imagine prin RepGOD888

Imagine prin RepGOD888

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *