Aruncați o privire mai bună la noul Nike Air Max 270 React ‘Beige Orange’

orice lucru cu care să vă conformați din acel debut Introducerea Air Max 270 React ‘Bauhaus’ poate părea un pic neplăcut, totuși așteptați până la voi Vedeți acest ultim colourway. A introdus la începutul acestei săptămâni ca „membri exclusivi”; Deși majoritatea dimensiunilor sunt acum pentru apucături.

Aici aruncăm un aspect mai bun ca Chris Unboxes, precum și evaluări în această capsă de timp de vară. Rămâi lipit de feedul de Instagram al furnizorului unic pentru mai multe exclusivități ca acestea!

Air Max 270 React ‘Beige Orange’ este complet unic, chiar și în comparație cu celelalte patru culori care au fost lansate. După cum menționează Chris, această pereche prezintă o cutie transparentă sintetică. Este clar un nod la aspectul React extrem de proeminent 87.

Nu este singura funcție izbitoare, deoarece această pereche oferă un colourway cu cheie plăcută. Nu este la fel de în fața ta ca „Bauhaus”, cu toate acestea, încă apare ca un omagiu adresat artei abstracte din secolul trecut.

Este imposibil să desfaceți un astfel de stil contemporan fără a discuta despre acel sistem aerian de 270 de grade de sub picioare. Ca orice tip de pantofi Nike pentru a funcționa o astfel de placă de aer, acest lucru nu dezamăgește atunci când vine vorba de amortizare ușoară!

Ca un important pentru lunile de vară, nu ar fi surprinzător dacă Air Max 270 ‘Beige Orange’ ar fi rapid vânzarea. Acesta este unul dintre o serie de stiluri oferite acum la Nike UK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *