O privire cuprinzătoare asupra hainelor proiectate x Adidas Consortium Ultra Growth 1.0

în urma eliberării unui fel de Guise X Adidas Consortium Ultra Boost și ã ‰ Tudes X Adidas Consortium Ultra Creșterea neclazată, cele trei dungi continuă acum Collectivul Ultra Crește cu hainele proiectate cu anticiparea X Adidas Consortium Ultra Crește 1,0.

Confecționat din Primeknit, acest UB este pictat pe un ton albastru izbitor. Accentele roșii și albe sunt prezente pentru o atmosferă patriotică și, la fel ca toate versiunile consorțiului, pumnul de gaură de semnătură poate fi văzut pe limbă, amintind de adidași că nu este doar un vechi impuls ultra. Mai jos, o talpă intermediară cu o lungime completă este prezentă pentru un confort suplimentar și un pas mai neted, iar pentru a rotunji totul, se folosește o talpă de cauciuc rezistentă la gumă, ceea ce face ca acestea să fie ideale pentru zilele umede și cu vânt înainte.

Set să fie lansat pe 19 octombrie, hainele proiectate X Adidas Consortium Ultra Growly 1.0 va fi un polițist ar trebui să fie! Spuneți -ne ce credeți despre acest adidaș de colaborare în comentariile de mai jos și asigurați -vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor pentru mult mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă. În știri conexe, Adidas Ultra Creștere „Seul” este limitat la perechile din 1988.

Dacă vă gândiți să copiați o nouă căldură Adidas, asigurați -vă că consultați cea mai recentă peste capăt. Îmbrăcăminte!

Imagini până la capăt. Îmbrăcăminte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *