Kith X Nike Air Force 1 “New York” scade mult mai devreme decât se aștepta

când am aruncat o privire pentru prima dată a Kith X Nike Air Force 1 “New York” în vară, am înțeles direct departe că va fi un polițist obligatoriu. Succesorul spiritual al „Tokyo” care a introdus la începutul acestui an, cel mai recent al lui Ronnie Fieg, precum și cel mai mare AF1, are în sfârșit o dată de lansare, precum și este mult mai devreme decât am crezut!

Fabricat în parteneriat cu New York Knicks, „New York” preia „Taiwanul” din 2001, precum și o reluează total de la sol. Cu o construcție de piele albă crocantă, gradientul Nike Swooshes trage pe panourile laterale, cu cel medial pictat pe un ton portocaliu puternic, precum și cel lateral scufundat într -o nuanță albastră profundă.

Imagine prin Nike

Imagine prin Nike
Co-branding coboară pe limbă, precum și călcâie, în timp ce detaliile tradiționale, cum ar fi perforațiile de la Toebox fac o apariție pentru acel aspect OG pe care toți îl înțelegem, precum și iubirea. Mai jos, veți descoperi o talpă a aerului curat, precum și pentru a rotunji totul, o talpă de cauciuc albastru înghețat finalizează Forța Air 1.

Însoțit de o colecție de îmbrăcăminte de șaisprezece piese, Kith X Nike Air Force 1 „New York” va scădea la toate magazinele Kith, pe lângă stocul lor web, pe 18 decembrie. Să înțelegem ce credeți despre această râvnit colaborare, precum și în știrile asociate, finalul X Nike Air Force 1 „Flax” scade anul viitor!

Imagine prin Nike

Imagine prin Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *