REMOVARE REMBEND: Nu ratați Yeezy Growth 350 V2 „Natural”!

Este practic timpul; Aceasta este posibilitatea dvs. pentru ofițerul de poliție, Yeezy a crescut cu 350 V2 „natural”. Dacă crederea unei creme cerești, Yeezy nu a fost suficient pentru a vă face să așteptați până când vă dați seama că acestea se laudă și cu o funcție de truc. Abia este perceptibil la prima strălucire, cu toate acestea, naturale sunt completate cu fir reflectorizant de 3 m. Nu rezistă modelelor reflectorizante cu ediție limitată, acesta este unul dintre puținele 350 de ani care prezintă o astfel de caracteristică.

Odată cu data lansării acum, continuați să derulați pentru a obține câteva informații importante despre exact cum să polițist!

Transport int’l

Vezi mai mult

Transport int’l

Vezi mai mult

Probabil cel mai curat Yeezy, deoarece triplul alb foarte popular, acest plan de culoare este complet subestimat. O nuanță albă este utilizată predominant în cadrul acelor părți superioare. Este doar oarecum contrastat de firul colorat. țesut în modelul de semnătură 350 V2. Un sistem de dantelă reglat fin, precum și o placă ciudată de amortizare în creștere oferă confortul.

Transport int’l

Vezi mai mult

Acum, pentru partea esențială, unde până la ofițerul de poliție Yeezy 350 „natural”?! Cu multe tombole acum închise, veți dori să vă transformați interesul către versiunea de pe Internet. La fel ca întotdeauna, introducerea de mâine va începe de la ora 7:00 cu link -uri către toți stocurile oferite publicate pe @TheSoleStocks. Aceasta include vânzători precum Foot Locker UK – asigurați -vă că marcați această pagină în curând, precum și setați alarmele pregătite pentru 7:00!

De asemenea, Adidas introduce de mâine împreună cu o serie de alți comercianți. După cum am menționat, asigurați -vă că respectați @TheSoleStocks pentru a rămâne la fel de mult ca data cu orice tip de vânzători oferiți, pe cât merg în direct!

Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *