Hiroshi Fujiwara tachinează încă un stil de fragment x nike dunk high

la începutul acestui an, Hiroshi Fujiwara a readus legendarul stil fragment x nike dunk înalt „Beijing”, cu toate acestea, cu o mică refacere. Perechea a fost gâdilată în câteva minute de adidași care nu au primit posibilitatea ofițerului de poliție primul din 2010, când a scăzut ca parte a „Pack City”. Acum, nașul de streetwear a dus pe Instagram pentru a tachina încă un colorat cu stilul fragment X Nike Dunk High „Navy” – precum și ne aruncăm primul aspect!

Având o asemănare izbitoare cu „Beijingul” menționat mai sus, acest Dunk High iese în schimb nuanțele purpurii îndrăznețe cu o paletă de marină întunecată. Confecționate din piele premium netedă, panouri negre contrastante se înfășoară în jurul călcâiului, sistemul de dantelă, precum și toebox -ul pentru o estetică subestimată.

Mai mult, spre deosebire de „Beijingul”, motivul dublu fulger al lui Fujiwara este ștanțat pe călcâie, mai degrabă decât pictat în alb, rezultând un aspect și mult mai plin de farmec. Dragostea lui pentru textul inspirat de codare poate fi găsit pe talpa albă crocantă, finalizând colaborarea Nike.

Încă nu există niciun cuvânt pe dacă sau când va scădea „Navy” în stilul fragmentului X Nike Dunk High, așa că asigurați -vă că îl păstrați blocat la unicul furnizor pentru mult mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă! Spuneți-ne ce părere aveți despre acest colourway nou-dezvăluit, precum și în știri conexe, Fragment Style X Sacai X Nike Ldwaffle „Blue Vid”, precum și „Wolf Grey”, amândoi scad în această lună!

Imagine prin Hiroshi Fujiwara
Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *