Coral preia femeile Air Max 270 pentru primăvară

Air Max 270 este pe cale de a deveni Nike’s It-Sneaker pentru 2018, așa că nu am putea fi mai încântați să aruncăm o privire la noul ‘Coral Coral Colourway -ul lui Stardust.

Îmbrăcat într-o culoare de primăvară/pregătită de vară, evidențiată cu nuanțe roz pal și corali, această redare exclusivă a femeilor Air Max 270 este total visătoare.

Cu un superior al neoprenului ușor și o talpă elegantă albă, aceste lovituri sunt perfecte pentru a balansa pe vreme mai caldă.

Tăierea cu bule de semnătură care oferă Air Max 270 estetica sa unică ajunge în coral translucid elegant în această versiune.

Adidașul de declarație al lui Nike este ștampilat cu branduri negre îndrăznețe pentru a adăuga o notă de margine la acest delicat colourway.

Atributele orientate către tendințe împodobesc Air Max 270 din „Coral Stardust”, de la unitatea de bule chunky, până la partea superioară tonifiată pastelată, acordând silueta cu acreditări de modă.

După lansarea de succes a Ocean Bliss AM 270 a Nike la începutul acestei luni, prezicem că acest design de corali drăguți va urma exemplul și va zbura de pe rafturi în cel mai scurt timp.

Air Max 270 „Coral Stardust” va fi disponibil pentru a cumpăra de vineri 16 martie la diverși retaileri Nike.

Dacă preferați culorile neutre, Nike va debuta, de asemenea, Air Max 270 pentru femei în particule de lună bej și alb -negru.

Aruncați o privire mai atentă la întreaga gamă de pe site-ul Nike aici și începeți să vă planificați drobul de pantofi de primăvară/vară!

Ai câteva vești grozave? Trimiteți -ne un e -mail direct la newsbox@thesolesupplier.co.uk pentru șansa dvs. de a fi prezentat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *