O privire la picioare la Sacai X Nike Blazer Low „Classic Green” și „Magma Orange”

Sacai X Nike Blazer Low „Classic Green” și „Magma Orange” au fost amândoi pe radarul nostru încă din vara trecută . Mai întâi s -a scurs până în iulie, din ce în ce mai mult și mai apropiați sclipiri pe măsură ce trec zilele, ar putea sugera că o lansare globală este chiar după colț. Cu toate acestea, chiar înainte, aruncăm o privire pe următoarea colaborare Nike a lui Chitose Abe și ne place absolut ceea ce vedem.

Când au apărut pentru prima dată machetele anul trecut, nu am fost cu adevărat vândute. Literal, o versiune mai mică a lui Sacai X Nike Blazer Mid, care a fost lansată în 2019, The Early Pics pur și simplu nu au făcut nicio justiție. Văzută aici în două culori tăiate curate, „Classic Green” se mândrește cu o bază gri închisă, cu accentuație albastru deschis, în timp ce „Magma Orange” este contrastat cu nuanțe vibrante de galben și curat.

Imagine prin Hanzuying

Imagine prin Hanzuying

Imagine prin Hanzuying
Ambele perechi sunt înghesuite din piele premium netedă, iar în mod clasic Sacai X Nike, totul, de la logo -urile Swoosh până la zonele mijlocii și chiar limbile au fost dublate pentru binecuvântarea pură deconstruită. Deși cu siguranță aceasta nu este prima dată când Abe și -a executat estetica semnăturii pe un pantof, este făcută perfect aici.

Se așteaptă să aterizeze cândva primăvara sau vara, Sacai X Nike Blazer Low „Green Classic” și „Magma Orange” sunt amândoi polițiști. Asigurați -vă că îl mențineți blocat la singurul furnizor pentru mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă, iar în timp ce sunteți aici, la fel de bine puteți să vă aruncați prima privire asupra vaporului Sacai X Nike „Off Noir”!

Imagine prin Hanzuying

Imagine prin Hanzuying

Imagine prin Hanzuying

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *