Kanye tocmai a ieșit într -o pereche de Yeezys fără lac și sunt ciudate AF

Ce sunt Thooose?! Kanye West nu este străin să -și asume riscuri. De la legendarul 750 până la 500 special, el nu a scos niciodată pumni atunci când se referă la tendințele de setare. Acestea fiind spuse, el a fost recent observat în Calabasas înainte de serviciul său săptămânal de duminică, purtând niște adidași destul de ciudate și, cu siguranță, nu sunt pentru cei slabi de inimă.

Se zice că este un eșantion de Yeezy inedit, loviturile fără lace arată ca o pereche de cizme pe care le -ai purta pentru a merge la scufundări. Cu un superior gri închis, o talpă de cauciuc alb oferă pantofului un pop de contrast, în timp ce tapetele negre rulează de la gleznă până la toexul pentru suport structural.

Spre deosebire de orice a renunțat la Yeezus, acești adidași asemănătoare cu șosete, probabil, se inspiră din pantofii Jika-Tabi-un tip standard de încălțăminte în aer liber purtat în Japonia. Creat la începutul secolului XX, termenul se traduce literalmente în „șosete care contactează terenul”;

Acest concept a fost explorat anterior de designeri precum Rick Owens și Case de modă precum Balenciaga, dar Kanye a luat -o pe acesta este puțin ciudat să spunem cel mai puțin. De fapt, chiar 50 de centi nu s -ar putea opri să comenteze, spunând „Welp acum știu că nu sunt o icoană de stil, nu port absolut rahatul ăsta”;

Ce părere aveți despre acești adidași Yeezy fără lac? Ai face polițist? Spuneți -ne și, în timp ce sunteți aici, asigurați -vă că aruncați o privire la gama completă de adidași Adidas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *