Prima privire la Kendrick Lamar X Nike React Aspect 55

la începutul acestei luni, am raportat că Kendrick Lamar lucra cu Nike la o forță aeriană 1 care va scădea cândva vara viitoare. Cu toate acestea, înainte de toate acestea, se pare că Kung Fu Kenny mai are încă un swoosh să -și colaboreze mâneca, manipulând silueta React Aspect 55, care își făcea metodele la rotațiile tuturor de la debutul său de anul trecut.

Privind pe Instagram, rapperul a publicat o poză cu el însuși balansând perechea de re55s. Deși am dezvăluit cu adevărat această metodă din ianuarie a acestui an, aceasta este prima dată când vom vedea cu adevărat o privire asupra pantofilor în cauză.

Imagine prin Kendrick Lamar
Confecționat din textilele purtătoare de greu, un model fumos de fum se potrivește superior, cu partea laterală decorată cu fum alb, precum și mediali care primesc tratamentul cu fum negru. Alte aspecte de stil includ sistemul de spumă React Totoo-Familiar mai jos, pe lângă o pereche de șireturi groase de frânghie care leagă pantoful extrem de frumos.

Servinând ca urmărirea lui Cortez Kenny III și Cortez Kenny IV „Pantofi de casă”, Kendrick Lamar X Nike React Aspect 55 se zvoneste că va scădea pe 5 noiembrie, precum și va face vânzări cu amănuntul pentru aproximativ 120 de lire sterline. Nimic nu a fost verificat încă, așa că asigurați -vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor, precum și vă vom permite să înțelegeți imediat ce mai multe informații de lansare se rostogolesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *