VaporMax Plus a aterizat doar cu un upgrade gata de toamnă

Zilele calde de vară sunt înlocuite rapid de frisonul rece al toamnei. Este timpul să schimbi acei instructori ușori de fitness Flyknit pentru ceva mult mai robust. Din fericire, Nike v -a acoperit cu cea mai nouă iterație a lor de proeminent VaporMax Plus.

Acest stil apare cu un superior de plasă texturată, care nu numai că se simte prost oferă un aspect la modă acestui adidaș cu oarele. Oferit acum la Nike UK, acesta ar putea fi noul dvs. instructor de fitness preferat pentru sezonul de iarnă.

Partea superioară pare să funcționeze un material de lână, cu toate că este cu adevărat mult mai greu. Acestea fiind spuse, VaporMax Plus „Grey Orange” arată oarecum mult mai bine reglat decât alții din gamă.

Acest material texturat este încă căptușit cu neopren pentru un plus de securitate, precum și o cușcă sintetică aduce aspectul influențat de anii 90.

Izbucnirile de portocaliu dinamic oferă doar cantitatea ideală de culoare pentru a contrasta cerul gri al toamnei. Aspectul este completat bine cu brandul tradițional Nike TN de -a lungul călcâiului, precum și ștampilat la limbă.

Tocmai introduse la Nike UK, toate dimensiunile sunt acum oferite pentru Nike Air Vapormax Plus „Gray Team Orange”. Aruncați o privire la mai multe dintre cele mai recente stiluri aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *