Nike dezvăluie oficial legendarul React Flyknit 2

expus la începutul acestui an, Nike Legendary React Flyknit este cu siguranță unul dintre cele mai proeminente siluete ale lui Swoosh, precum și acum, succesorul adidașului a fost dezvăluit oficial, precum și, precum și, precum și, precum și, precum și, precum și, precum și, precum și, precum și, precum și și și Suntem dincolo de hyped!

Numit în mod adecvat Epic React Flyknit 2, alergătorul a fost reelaborat pentru performanțe îmbunătățite, precum și stil. Reperele includ un nou model de țesătură Flyknit, care îmbunătățește suportul, precum și flexibilitatea, o cușcă cu călcâi mai mică, precum și un logo SWOOSH mai mare, mai proeminent. Desigur, așa cum sugerează și numele său, acest adidaș se află pe o talpă intermediară cu lungime completă, pentru un confort suplimentar, precum și un pas mai neted.

Situat să debuteze pe 31 ianuarie într -un colorat „pixel” atractiv, Nike Epic React Flyknit 2 este un polițist obligatoriu! În Associated News, ieri, Nike a reînnoit o mulțime de siluete hyped pentru a alege utilizatorii Sneakrs!

Dacă credeți că faceți față unor noi călduri Nike, asigurați -vă că veți inspecta cel mai recent aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *