Nike Dunk Low „Greenback” este amenajat în eco-friendly, precum și în culorile bleumarin

Nike a dezvăluit deja multe culori Dunk, aranjate să se lanseze în acest an, precum și această pereche viitoare care a apărut pe internet ar putea să fie Fii una dintre cele mai flexibile redări pe care le -am văzut până acum. În ciuda existenței de 37 de ani a Dunk, fluxul său de neoprit de Colourways de astăzi verifică că nu va reveni la Arhivele Nike în curând.

Perechea funcționează pe un profil de top scăzut pentru o uzură simplă pe o pornire și în timp ce oferă, de asemenea, o experiență de stil fără probleme pentru utilizator. În ceea ce privește construcția, o bază de piele albă stabilește scena pentru panourile sale de căprioară suprapuse pentru a injecta un pop de contrast prin metoda culorilor bleumarin, precum și ecologică în spate.

Imagine prin intermediul Sneakerjamz_new
Transport int’l

Vezi mai mult

Adăugarea ulterioară a atingerilor contrastante la amestec este accentele roșii care marchează conturul logo-urilor SWOOSH de pe laterale, precum și pe laturile mediale, pe lângă limbile marca Nike, precum și pereții interiori. O talpă integrală cu lungime completă în alb, cu o talpă de cauciuc albastru potrivită până la totalul superior al acestei râvniri.

În prezent, Nike Dunk Low „Greenback” nu are o dată oficială de introducere, așa că asigurați -vă că rămâneți blocat în ideal chiar aici, la singurul vânzător pentru a rămâne în fața datelor actuale de lansare NIKE. În știri asociate, iată prima ta privire asupra „Koala” Nike Dunk Low.

Imagine prin intermediul Sneakerjamz_new
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin intermediul Sneakerjamz_new
Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *