Nike răspândește sănătatea mintală și înțelegerea sănătății cu imaginea Air Max 270 React ‘In My Feels’

cu ajutorul Nike
Sănătatea mintală și wellness joacă o funcție foarte crucială în bunăstarea ta generală. Ceva care ne afectează pe toți, în special în aceste zile în care agitația, precum și agitația vieții de zi cu zi pot fi destul de stresante, este crucial să poți vorbi despre sentimentele tale cu amicii tăi, precum și cu familia. De aceea, Nike a făcut echipă cu psihoterapeutul, precum și cu avocatul pentru sănătate mintală și wellness, Liz Beecroft, pentru Nikeâ Air Max 270 React „In My Feels”.

Pictat într-un ecologic ultra curat, precum și paleta albă, primul lucru pe care îl veți observa despre „In My Feels” este Swoosh-ul ondulat care trage pe lateral, precum și panourile laterale mediale, simbolizând ideea Acea „vindecare nu este liniară”. Cu un superior fără cusut pentru un aspect neted, precum și simplificat, o grafică de flori colorată pe limbă îți amintește „să ai o zi grozavă”, precum și în spate, „în sentimentele mele”; este brodat.

Imagine prin Nike

Imagine prin Nike
Mai jos, veți descoperi sistemul de aer semnat AM270 în jurul călcâiului, precum și restul talpii mijlocii este realizat din spumă React pentru cel mai bun echilibru între confort, precum și amortizare. Aceasta este căptușită cu cauciuc negru pentru o rezistență suplimentară la fiecare pas.

Veniturile de la Nike Air Max 270 React ‘In My Feels’ vor beneficia de Fundația Americană a Prevenire a Suicidelor. În acest moment în timp, este oferit doar în SUA, cu toate acestea, dacă este aranjată o eliberare europeană, o veți auzi mai întâi la singurul furnizor!

Imagine prin Nike

Imagine prin Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *