Se zvoneste că Air Jordan 6 „UNC” va fi lansat anul viitor

Dacă sunteți un fan Air Jordan, la fel ca majoritatea dintre noi, la The Sole Furnizor, suntem destul de siguri că veți fi la fel de hyped După cum trebuie să auzim că zvonul „UNC” Colourway al Air Jordan 6 va deveni o realitate! Proiectat de nimeni altul decât Tinker Hatfield, AJ6 este o siluetă legendară care a văzut o mulțime de lansări până târziu și nu am putea fi mai fericiți în acest sens!

Declamat într-un colourway „UNC” (Universitatea din Carolina de Nord), perechea împărtășește același model de blocare a culorilor ca și „Carmine”, recent retroulat, care a fost lansat de mare succes. Deși acesta nu este încă un anunț oficial, ne putem aștepta să vedem că perechea este parte a sărbătorilor din martie Madness.

Imagine prin ZSNeakerHeadzair Jordan 6 „UNC”

Transport int’l

Vezi mai mult

Crafata dintr -un amestec de țesături, inclusiv piele premium și satin luxuriant, puparii afișează un design clasic care te va face pe străzi. Branding-ul vine sub forma unui salt pe limbă și o filă brodată pe călcâie, în timp ce detaliile clasice AJ6, cum ar fi limba înaltă, tracțiunea cu călcâiul și toggle-ul sunt, de asemenea, prezente pentru a menține lucrurile OG.

Toate acestea se află deasupra unei talpe intermediare albe, bleumarin și gheață-albastru, care încadrează, de asemenea, o unitate de aer Nike vizibilă sub călcâie pentru a asigura o amortizare optimă pe și în afara terenului de baschet. Dacă doriți să vă ridicați rotația cu Air Jordan 6 „UNC”, atunci păstrați -o blocat chiar aici la singurul furnizor pentru toate cele mai recente știri și actualizări cu privire la această pereche fierbinte! În timp ce sunteți aici, asigurați -vă că consultați „Crimson Tint” Air Jordan 1!

Imagine prin ZSNeakerHeadzair Jordan 6 „UNC”

Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *