Colaborarea Supremă X Nike Cross Colaborare scăzută ajunge în două colorate pentru toamna 2021

, cu doar trei luni rămase înainte de a trece într-un nou an, eticheta de skate/street-street Suprem și gigant de îmbrăcăminte sport Nike se reîntâlnesc încă o dată încă o dată încă o dată Pentru o ofertă râvnită să încheie anul cu un bang. CAZ DE CAZ: Supremul X Nike Cross Trainer Low.

Duo a lucrat la modele predominante Nike în ultimul an – Nike Dunk și Nike Air Max Plus. Cu toate acestea, au apărut și modele mai puțin cunoscute, cum ar fi Nike Air Max 96, au apărut, iar antrenorul Air Cross din 1987 fiind cel mai recent care a călărit valul.

Imagine prin Supreme
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Supreme
Transport int’l

Vezi mai mult

Pachetul cu două culori oferă pantofii de trainer încrucișat cu baze de piele perforată albă și neagră. Versiunea „Multi White” primește pop -uri de roșu, galben, verde și negru de -a lungul componentelor, inclusiv marca „Nike Air” și „Supreme” pe spate. Acesta din urmă „Multi Black” prezintă apoi un fler contrastant, cu doar verde, roșu și negru care marchează componentele. O vrăjire tonală „Nike” pe limbi și o amprentă suplimentară Supremă X Nike pe tălpii finalizează colab -ul anticipat.

Vei introduce antrenorul Suprem X Nike Cross scăzut până la rotația ta înainte de sfârșitul acestui an? Asigurați -vă că îl mențineți blocat chiar aici la singurul furnizor pentru toate cele mai recente date de lansare NIKE. În știri similare, colecția Supreme X Nike Shox Ride 2 scade primăvara viitoare!

Imagine prin Supreme
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Supreme
Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *