Iată Yeezy 700s clasat de la cel mai puțin la cel mai popular

, rața urâtă a lumii adidașilor a înflorit bine și cu adevărat înflorit într-un antrenor frumos. Acei ură sunt acum tăcuți – aceasta nu mai este silueta controversată pe care a fost odată. De fapt, Yeezy 700 ar putea fi considerat acum la fel de popular ca 350. Sigur, prețul umflat este încă un punct de vorbire, dar se pare că din ce în ce mai mulți dintre voi începeți să iubești acest pantof.

Lansarea săptămânii viitoare a INERTIEI YEEZY 700 este de așteptat să fie mare, mai ales având în vedere anticiparea pentru profiluri de culori unice, cum ar fi acestea. Dar cât de hyped este acest antrenor și se pălește până la OG sau chiar sarea de săptămâna trecută?!

Din fericire, avem răspunsurile cu amabilitatea unui sondaj pe Twitter, prin @TheSoleStocks. Te-am întrebat care dintre linia Yeezy a fost preferata ta. Din păcate, „Mauves” au fost lăsați afară pentru că, bine, am avut doar 4 opțiuni pentru sondaj! Ne pare rău pentru toți fanii voi din Mauve, este încă un colorat excelent, doar cel mai controversat, așa că ne -am gândit că vom evita.

Odată cu voturile care vin în grosime și rapid, a fost clar să vedem că Yeezy 700 are o bază imensă de fani. Surprinzător, sau poate nu atât de mult, a existat un stil în special care să ia biscuitul ca cel mai hyped!

După cum vă așteptați, Yeezy 700 OG rămâne cel mai popular. Acest lucru ar putea fi încununat antrenorul final. Peste 45% dintre voi considerați acest lucru ca fiind cel mai atrăgător din gama 700.

INERTIA sunt în continuare, cu 24% din voturi, urmate îndeaproape de statica V2 care lasă sărurile în ultima poziție. Cu toate acestea, a fost aproape și să ne confruntăm, fiecare Yeezy 700 merită respect, chiar și Mauves.

Puteți arunca o privire asupra rezultatelor aici, dar între timp, rămâneți la curent pentru mai multe informații despre lansarea săptămânii viitoare. INERTIA YEEZY 700 se lansează sâmbătă, 9 martie, prin Adidas UK. Cantitățile de stoc au fost recent confirmate și, din fericire, acest stil ar putea să nu fie la fel de limitat cum credeți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *