New Balance 1400 „Triple White” este la fel de curat pe cât devine

, am văzut un număr mare de oferte gata de vară de la eticheta de încălțăminte din Boston New Balance în ultimele două săptămâni, dar nu avem nicio îndoială că nimic nu este nimic este la fel de curat ca New Balance 1400 „Triple White”! Imaginile oficiale ale acestei noi abordări ale alergătorilor din 1994 sunt live, așa că citiți mai departe, în timp ce aruncăm o privire mai atentă!

Silueta New Balance 1400 nu este destul de populară în rândul tinerilor adidași din vremurile moderne, dar cu acest makeover minim care aduce cele mai premium materiale, este garantat să fie un fan-favorit al fanilor în această vară.

Perechea înflorește o configurație super netedă din piele care creează panourile albe de la călcâie până la vârf. Brandingul este foarte subtil: celebrul logo „N” al mărcii de -a lungul părților și amprente suplimentare pe limbă în gri slab pentru cel mai mic pop de contrast. Un clip de călcâie oferă o rezistență suplimentară modelului, iar o talpă intermediară concepută atât cu ENCAP de semnătură, cât și cu tehnologia C-CAP asigură că o plimbare confortabilă este prezentă toată ziua și rotunjește ansamblul.

Noul echilibru Made in-SUA 1400 „Triple White” nu trebuie ratat! Spuneți -ne dacă le adăugați la rotația dvs. și rămâneți în cunoașterea tuturor viitoarelor lansări noi de echilibru aici la singurul furnizor! În știri conexe, iată cum New Balance a devenit brandul de adidași numărul 1!

Imagine prin AtmosThe New Balance 1400 „Triple White”

Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin AtmosThe New Balance 1400 „Triple White”

Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *