Yeezy Crește 700 „Wave Runner” primește o reîncărcare majoră!

Ei bine, cu siguranță nu ne -am așteptat la asta. Yeezy Creștere 700 de „Wave Runner” a transformat absolut industria atunci când a fost dezvăluită pentru prima dată în 2017, ca parte a liniei de sezon Yeezy a lui Kanye West. O tendință care a fost văzută pentru prima dată ca un fel de truc înapoi în acea zi, Ye a luat -o pe adidașul chunky a avut atenția tuturor. Considerat de numeroase sneakerhead -uri drept unul dintre cele mai renumite colorate Yeezy făcute vreodată, primim acum rapoarte că vor primi o repornire majoră foarte curând!

Numit oficial „Grey Solid”, „Wave Runner” este la fel de premium pe cât devine. Culoarea blocată la perfecțiune, pielea gri deschis și panourile din piele de căprioară sunt contrastate de nubatul negru, în timp ce pop -urile de plasă turcoaz adaugă, de asemenea, o notă de culoare în amestec. Acest lucru, combinat cu utilizarea șireturilor „galbene semi înghețate”, are ca rezultat o estetică care a fost cu siguranță testul timpului.

Transport int’l

Vezi mai mult

Transport int’l

Vezi mai mult

Desigur, nu puteți vorbi despre acest 700 fără să menționați mai jos talpa interioară. Foarte sculptat în designul său, este infuzat cu semnătura Adidas crește tehnologia pentru confort și amortizare, care a fost literalmente dusă la noi înălțimi. Aceasta este apoi accentuată cu ovale portocalii strălucitoare la călcâie și căptușită cu o talpă de cauciuc negru, finalizând estetica uimitoare.

Acum, pentru această întâlnire importantă de reîncărcare! Dacă ați ratat cele trei relansări anterioare, veți fi încântat să auziți că Adidas Yeezy crește 700 OG „Wave Runner Solid Grey” va face o revenire în luna martie! Spuneți -ne dacă le veți adăuga la colecția dvs. personală, iar în știri conexe, Yeezy Crește 350 V2 “Oreo” se va întoarce și în 2022!

Transport int’l

Vezi mai mult

Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *