„Nu te gândi de două ori” la ignorarea acestei capsule de colaborare Wacko Maria X Bob Dylan

în urma colecției sale de oferte nebunești în urmă cu câteva luni, Wacko Maria este din nou și este gata să aducă câteva articole mai uimitoare fără efort pentru a noastră dulapuri. După ce a onorat aprecierile notoriu B.I.G și Bill Evans, Wacko Maria X Bob Dylan s-a reunit acum pentru o capsulă selectă de bunuri care onorează cântărețul american.

În colecție, vedem o haină lungă în stil mod, două modele de hanorac și patru tricouri diferite disponibile, toate acestea fiind completate cu o imagine a omului însuși în față.

Imagine prin The Thread Shop, o divizie a muzicii Sony
Conducând colecția, vedem haina lungă de parka care ajunge atât în ​​tonuri de măsline, cât și negre. Partea din față a îmbrăcămintei sport cu două buzunare unghiulare, precum și un traseu pentru a tăia talia îmbrăcămintei. Trecând în spatele piesei, vedem un grafic mare al unui tânăr Bob Dylan, cu un font roșu care îl numește dedesubt. În plus, acest sacou are și un imprimeu iconic de ghepard interior, în adevărata modă Wacko Maria.

Imagine prin The Thread Shop, o divizie a muzicii Sony
În altă parte a colecției, restul de transpirații și tricouri prezintă diferite imagini cu Bob în anii săi mai tineri cântând la chitară și la pian. Colecția completă este disponibilă acum la Paradise Tokyo Webstore și instalați la magazinele Wacko Maria. În altă ordine de idei, Parcul OVO X Jurassic al lui Drake își unesc forțele pentru o colecție de la Toronto Raptors cu mușcătură.

Imagine prin The Thread Shop, o divizie a muzicii Sony

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *