Yeezy Boost 350 V2 „Bred” tocmai a primit o reîncărcare majoră!

Nu ne putem crede că afirmăm acest lucru, cu toate acestea, Yeezy Boost 350 V2 „Bred” tocmai a obținut o reîncărcare mare la Offspring! Înmânează unul dintre cele mai iconice 350 V2 -uri făcute vreodată, trebuie să opriți ceea ce faceți, precum și să vă asigurați dimensiunea chiar acum, în timp ce este încă disponibil!

Cu un super-knit negru furios, panourile laterale sunt înfrumusețate cu „SPLY-350” într-o nuanță roșie puternică. În timp ce nimeni nu înțelege cu adevărat ce înseamnă acest lucru, este încă la fel de iconic ca oricând chiar și la patru ani de la lansarea inițială. În jurul călcâiului Yeezy veți descoperi un total de tragere practic cu o singură linie de cusături. Aceasta oferă un contrast simplu, dar izbitor, care este sigur că va întoarce capetele oriunde mergeți.

Transport int’l

Cumpără acum

Transport int’l

Cumpără acum

Mai jos, veți descoperi o talpă a Adidas Boost, la fel de confortabilă ca oricând. Aceasta este adăpostită într -un sistem cu nervuri care a fost utilizat pe pantoful de semnătură al lui Kanye West încă de la începutul timpului.

Disponibil acum direct de la urmași, ofițer de poliție Adidas Yeezy Boost 350 V2 „Bred” chiar acum înainte de a fi la fel de târziu! Să înțelegem dacă v-ați ocupat de polițist, precum și în timp ce sunteți aici, este posibil să luați și un picior la Yeezy Boost 350 V2 „Stone Ash”!

Transport int’l

Cumpără acum

Transport int’l

Cumpără acum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *