Top 8 antrenori de care ai nevoie în rotația de vară pentru 100 de lire sterline sau mai puțin la JD Sports

dacă există două lucruri pe care le iubim în viață – este vremea caldă și negocieri – din fericire, le avem pe amândouă.
Pe măsură ce ne apropiem mai mult de lunile de vară, este timpul să obținem această rotație la blocare. Sună descurajant, dar suntem aici pentru a vă ajuta – consultați primii 8 antrenori de care aveți nevoie în rotația dvs. de vară pentru 100 de lire sterline sau mai puțin la JD.

8. Reebok Antrenament Plus alb/Royal

Acestea au prins o cantitate enormă de hype în urma eliberării albei Adidas Yeezy Calabasas Powerfase. Complimentul perfect pentru blugi, pantaloni scurți și joggers – ai nevoie de acestea în rotația ta.

7. Nike Air Max 90 Triple White

Există foarte puțini încălțăminte care sunt la fel de iconice ca Nike Air Max 90. Acoperite într -un colorat tonal alb curat – este timpul să strălucească.

6. Adidas Deerupt Triple Whiteâ

Cel mai nou siloz al lui Adidas ia scena în timp ce ne îndreptăm spre lunile mai calde ale anului. Ușor, confortabil și izbitor de atrăgător, Adidas Deerupt este unul care nu trebuie trecut cu vederea.

5. Vans vechi skool alb alb

Vans a făcut o reînviere remarcabilă a jocului de încălțăminte până târziu. Vans vechi skool este perfect pentru zile întregi la soare și arată bine cu sau fără șosete, precum și cu joggers, blugi și pantaloni scurți.

4. Nike Air Force 1 Triple White

Ar fi fost o travestie să nu includem Nike Air Force 1 Triple White în această listă. A fost un pantof de bază în jocul de încălțăminte de mai bine de trei decenii și continuă să fie puternic căutat.

3. Nike Air Max 1 Recuperare albastră

Hituri vibrante de galben împodobesc swoosh -ul pereții laterali, împreună cu un gardă de nămol din piele de căprioară curată, și Upper alb/gri – acestea arată ca marea, soarele și nisipul (nu întrebați).

2. Nike Air Max 1 gri negru alb

O altă vară obligatorie vine din nou sub forma Air Max 1. Albul se combină cu negru și gri pe partea superioară pentru a face apel la bordură suplimentară. Prea mult sos!

1. Adidas I-5923 Black White

Un alt plus de la gigantul cu trei dungi. Talpa de impuls lăudat stă sub picioare, în timp ce un neopren negru și un superior de piele de căprioară stă deasupra, a terminat cu detalii de aur pe tot parcursul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *