Yeezy 700 „Wave Runner” se reîncadrează mult mai devreme decât se aștepta!

În timp ce Yeezy 700 ‘Wave Runner’ a renunțat în 2017, Sneakerheads de pretutindeni au așteptat un singur lucru și un singur lucru: o reîncărcare completă! Considerat ca unul dintre cei mai buni adidași Kanye West X Adidas lansat vreodată, știm acum când exact OG va re -elibera – și este mult mai devreme decât se aștepta anterior!

Ajungând într -o paletă de culori „gri solidă”, „cretă alb” și paletă de culori „nucleu negru”, accente de albastru, verde și portocaliu prezintă, de asemenea, oferind pantofului un aspect distinct care este făcut pentru a întoarce capetele. Confecționat din piele, piele de căprioară și plasă, mai jos, veți găsi o talpă interioară suplimentară, care este infuzată cu semnătura celor trei dungi să crească inovația pentru un confort imens cu fiecare pas. Amortizarea suplimentară este apoi injectată printr -o talpă ortolită.

Potrivit lui Yeezy Mafia, Yeezy 700 „Wave Runner” se va reîncărca la dimensiunile adulților, copiilor și copiilor mici pe 17 august – asta este la mai puțin de o lună distanță! Se zvonea anterior că relansarea va veni cândva în decembrie, așa că suntem absolut încântați de această veste! Spuneți -ne dacă veți apuca o pereche și asigurați -vă că o păstrați blocat la unicul furnizor pentru mult mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *