Golf Le Fleur X Converse Chuck 70 „Blossom de migdale” a fost reîncărcat!

Când golful Le Fleur X Converse Chuck 70 “Blossom de migdale” a scăzut în timpul zilei de simplu luna trecută, s -a epuizat destul de mult într -o clipă. Cea mai recentă colaborare a pictogramei Style Tyler, Creatorul, această versiune „Chenille” a fost acum reîncărcată, așa că obțineți o pereche înainte de a vinde încă o dată!

Cu o pânză roz curată superioară, „floarea de migdale” este perechea pastelată ideală pentru rotația ta. Motivul de flori renumit al mărcii ating limba, în timp ce crema și accentele albastre se îndreaptă spre textul „Golf Le Fleur” din Chenille, în jurul părților laterale ale fiecărui pantof. O pereche de șireturi alb-albe leagă pantoful împreună, iar pentru a-l rotunji, elementele complementare de cauciuc se îndreaptă spre capacul de la picioare și talpa interioară, finalizând designul.

Imagine prin Converse
Transport int’l

Cumpără acum

În timp ce poate părea un fel de riscant să zguduie o astfel de pereche tonifiată ușoară în timpul sezonului de iarnă umed și vânt, nu are niciun rău în economisirea acestui pantof pentru când vara vine din nou. Suntem destul de încrezători că acestea nu vor mai relansa oricând în curând, așa că dacă ați dorit întotdeauna acestea, acum este șansa voastră!

Disponibil acum de la Converse doar pentru o perioadă limitată de timp, aveți nevoie de Golf Le Fleur X Converse Chuck 70 “Blossom de migdale” Cel mai bine acum! Spuneți -ne dacă ați reușit să vă obțineți dimensiunea și pentru cele mai recente și mai mari știri și lansări de adidași, păstrați -o blocat la singurul furnizor!

Imagine prin Converse
Transport int’l

Cumpără acum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *