Nike Air Jordan 4 „Bred” este cea mai mare prezentare din această săptămână

Nike Air Jordan 4 ‘Bred’ = The Goat.

Să derulăm 30 de ani, anul este 1989, precum și Michael Jordan sfâșie NBA cu Chicago Bulls. În secundele muribund ale seriei, Jordan a lovit o lovitură asupra lui Craig Ehlo, care va intra în cărțile de istorie ca „The Shot”, trimițându-și taurii prețuiți în următoarea rundă a play-off-urilor. Ce folosea în picioare în acea zi, desigur Nike Air Jordan 4 a „crescut”.

În urma succesului Nike Air Jordan III, criticii de film, precum și masele se întrebau dacă Tinker Hatfield ar putea repeta succesul său. Apoi, Jordan 4 a căzut în alb/ciment/roșu, precum și în culori negre/roșii. Ambele reprezentând taurii, acești adidași au fost oferte imediate.

Acum, marca Swoosh este pregătită să relanseze Air Jordan IV „Bred” 30 de ani cu detalii adăugate pe care Jordanheads le va plăcea. Vedem logo-ul „Nike Air” pe counterul cu călcâi pentru prima dată din 1999, Gone Is The Jumpman Insignia, precum și a fost înlocuit cu motivul OG.

Venind cu o piele de nubat înnegrit în partea superioară, aceasta este accentuată complet de talpa mijlocie albă, părți gri, precum și hituri roșii vii descoperite în partea superioară.

Lansarea la Retaileri Alegeți de la 4 mai, această iterație de 30 de ani de la Nike Air Jordan 4 „Bred” poate fi una dintre cele mai importante versiuni OG din 2019. Păstrați -l blocat la singurul furnizor pentru toate cele mai bune știri și cele mai bune știri ca lansări ale comunității de adidași.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *