Jaden Smith X New Balance Vision Racer este complet vegan

, Jaden Smith X New Balance Vision Racer tocmai a fost dezvăluit ca fiind primul adidaș de semnătură al Starului de la Hollywood și este făcut să fie complet vegan pentru a Aliniați -vă la valorile personale ale lui Smith.

Confecționat în întregime din materiale durabile, Vision Racer preia un aspect voluminos și vine îmbrăcat într -un colourway violet la miezul nopții. Inspirat de succesul X-Racer și 1700 de siluete, perechea este, de asemenea, plină de tehnologii de înaltă calitate.

Imagine prin New Balance

Imagine prin New Balance
Suppers de la Vision Racer sunt fabricate din piele sintetică, poliester și fire reflectorizante, în timp ce talpa interioară este formată din spumă reciclată pentru a oferi o soluție durabilă și confortabilă. Jaden Smith s-a alăturat rândurilor New Balance și își propune să ducă eticheta de încălțăminte americană pe un traseu favorabil viitorului, contribuind la împingerea relocării către producția fără deșeuri.

Talpa interioară chunky este cu ușurință caracteristica de excepție a colaborării, cu un grafic de viziune mare tipărit pe talpă. Classic New Balance Branding este prezentat pe tot parcursul, în timp ce semnătura lui Jaden împodobește foaia pentru o notă de colaborare premium.

Imagine prin New Balance

Imagine prin New Balance
Dacă deja săpați efortul de colaborare al lui Jaden Smith cu New Balance, vestea bună este că Vision Racer urmează să scadă mai târziu în această lună. Asigurați -vă că rămâneți blocați în cel mai bun caz aici la unicul furnizor pentru toate cele mai recente știri pentru încălțăminte și, în timp ce sunteți aici, consultați Tiger Patchwork Pack!

Imagine prin New Balance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *