Cele mai bune fotografii ale Instagram ale lui Yeezy Boost 350 V2 „True Form”

respectând lansarea inertiei Yeezy Boost 700 ‘anticipate în weekend -ul trecut, Adidas continuă acest hype blistering cu viitoarea Yeezy Boost 350 V2’ True True ‘true Formă’. Situat să fie cel de -al șaisprezecelea 350 V2 Colourway pentru eliberare din 2016, sunt un ofițer de poliție obligatoriu pentru colecția dvs. de adidași! Pe derulare la fel de mult ca și lansarea, am rotunjit cele mai bune fotografii ale Instagram pentru a vă derula!

Renunțând ca parte a colecției „cu versiune specială”, „adevărata formă” este considerată de multe sneakerhead -uri ca fiind cea mai bună din grămadă. Lansând doar în Europa, Rusia, precum și Ucraina, aceasta este prima dată în istoria adidașilor pe care Yeezys a introdus -o la nivel regional. Setat să fie al treilea gri 350 V2, Primeknit rochează întregul superior pentru o potrivire asemănătoare cu șoseta. La fel ca „static” care a lovit rafturile la sfârșitul anului trecut, o dungă transparentă trage pe laterale, precum și pe laturile mediale, înlocuind „SPLY-350”; Text pe care l -ați descoperi pe design -urile trecutului.

Desigur, exteriorul atotputernic este deteriorat de hit-uri de portocaliu puternic, care își fac metoda spre fila de tragere a călcâiului, precum și poate fi văzută acoperind jumătate din porțiunea transparentă. De asemenea, este prezentă mai jos pe toată talpa intermediară a impulsului, care oferă purtătorilor confort suplimentar, precum și o amortizare nesfârșită cu fiecare pas. Stilul este rotunjit prin cusături vizibile pe vamp, precum și șireturi groase, de frânghie, care totalizează designul iconic.

Acum, dacă doriți o pereche de Yeezy Boost 350 V2 „True Form”, trebuie să ascultați pentru următoarea parte. Conform surselor noastre, vor fi puțin sub 49.000 de perechi pe Adidas UE. În timp ce acest lucru poate fi zgomot ca o cantitate destul de mare, trebuie să țineți cont de faptul că este împărțit între trei regiuni, deci Europa, Rusia, precum și Ucraina vor obține aproximativ 16.000 de perechi fiecare. Pentru cea mai bună posibilitate de a face polițist, asigurați -vă că vă alăturați cozii Adidas destul de devreme sâmbătă, 16 martie, precum și accesați la fel de multe tombole cât puteți utiliza ghidul nostru Nifty!

Imagini prin Adifans_Taiwan, HouseOfCop & amp; Rod.Muller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *