5 Metode pentru a stila Yeezy Crește 350 V2 „negru”

Multe dintre cele mai bune accenturi ale dvs. este pe copierea unei perechi de Yeezy Growing 350 V2 „Negru”, cu atât mai puțin să credem despre diferite metode de a le stil. Adică, exact cât de dificil poate fi asta?! Acestea sunt cele mai flexibile colorate pentru o lungă perioadă de timp, precum și nu există prea multe lucruri care nu aleg încălțăminte triplă neagră?! Este adevărat, însă, la fel ca toate „SPLY-350”, există o metodă de a zguduie această siluetă proeminentă!

Tocmai la timp pentru lansarea săptămânii din această săptămână la Foot Locker UK, precum și alți stocuri europene, prezentăm acest ghid de stil suprem.

Contrastul puternic al culorii văzute pe această ținută de @yankeekicks pune cumva și mult mai mult interes pentru Yeezy 350 „negru”. Cu o combinație atât de plină de spirit între acei susținători de prim -plani, este excelent să echilibrezi acel nivel de furt cu ceva un pic mai luminos. Chiar dacă aveți de gând să alegeți pantaloni întunecați, încercați să selectați un tricou de neon sau dinamic.

Modelul actual pentru pantaloni de marfă nu poate veni într -un moment mult mai bun. Chiar aici este un pantof care arată întotdeauna cel mai bun cu pantalonii cu manșetă, așa că orice cu stil utilitar este sigur că se va împerechea bine. După cum arată @randygalang în această postare Insta, în unele cazuri aspectul ușor prevalează!

Este dificil să crezi că un triplu pantof negru ar putea fi „gata de vară”. Nu vă lăsați păcăliți, cu cea mai bună pereche de pantaloni scurți, acestea sunt perfecte pentru sezonul sărbătorilor. @SecretGotSecret pune o pereche de pantaloni scurți de marfă baggy, precum și completează aspectul cu șosete tipărite cu bandanna.

Chiar și joggerii conice arată fantastic cu Yeezy 350 Black Static. Această pereche văzută prin @HypeBeastFR, se leagă frumos în parteneriatul Three Stripes. Doar asigurați -vă că nu faceți joggerii cu logo -ul Swoosh – Crossover -ul mărcii nu este mișto!

Șosetele se termină practic la fel de esențiale ca creps-urile din scena de uzură stradală de astăzi. Acestea fiind spuse, poate merita să investești într -o pereche de calitate superioară, cum ar fi aceste negre potrivite, precum și cele roșii văzute prin @high.boi!

Yeezy 350 V2 „Black” se prezintă vineri, 7 iunie, cu un stoc major care se așteaptă să meargă online prin Foot Locker.

Păstrați -l format la @TheSoleStocks pentru link -uri către orice tip de tipuri, precum și toți stocuri oferit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *