Playboy X Pleasures îl păstrează proaspăt pentru FW21

după ce și-a încălcat drumul în Metaverse pentru prima dată, plăcerile născute din Los Angeles s-au întors și sunt gata să livreze o colecție de bunuri bogate în grafic. Acest nou Link-Up Playures X Playboy demonstrează o gamă largă de îmbrăcăminte completate cu diverse utilizări ale logo-ului de iepure al lui Playboy Signature Bunny.

În cadrul colecției, vedem o serie de cardigani, veste de pulover, tricouri, glugă, îmbrăcăminte, capace și multe altele, toate ajungând cu logo-uri și semnături distincte de la ambele mărci.

Imagine prin plăceri
Reperele din colecție includ vestele de pulover în stil preppy care ajung atât în ​​tonuri negre, cât și în cele verzi. Partea din față a îmbrăcămintei se mențin la un logo mare „Pleasures”, precum și o semnătură mare de iepure pe porțiunea din stânga sus.

Imagine prin plăceri
În altă parte a colecției, vedem blugi din denim de spălare ușoară completată cu o imprimare atotputernică a logo-ului Playboy Bunny Rabbit. Într -o manieră similară, o gamă de pălării Beanie oferă și aceeași tipărită.

Prima gamă a acestei colecții Pleasures X Playboy urmează să se lanseze luni, 29 noiembrie, la ora 18:00 și va fi disponibilă pe site -ul Pleasure. În altă ordine de idei, Supreme X WTAPS se ciocnesc pentru o gamă eclectică de produse în acest sezon de toamnă/iarnă.

Imagine prin plăceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *