O privire detaliată la Nike Dunk Low DP „Mulțumesc pentru îngrijire”

Hype -ul din spatele Nike Dunks continuă să crească pe măsură ce ne facem metoda spre sfârșitul anului, cu imagini cu viitorul Nike Dunk Low SP ” Vă mulțumim pentru îngrijire ”, scurgerea prin sursa de adidași credibilă @ZSNeakerHeadz! Perechea prezintă o estetică mix-and-metch pentru un aspect de transformare a capului, precum și este probabil să fie la cerere ridicată la data de introducere!

Avem o privire detaliată asupra perechii chiar aici la singurul furnizor, așa că am verificat mai multe informații cu privire la această versiune viitoare!

Imagine prin ZSNeakerHeadz
Cei care și-au făcut studiul de cercetare atunci când vine vorba de eticheta SWOOSH vor înțelege deja că acești adidași se bazează pe Blue Ribbon Studio, o arte complet echipate, precum și pe studio de meșteșuguri la Nike’s HQ din Portland, Oregon, care permite lucrătorilor să experimenteze experimentul ca metodă de a se dezvălui.

Cei deasupra perechii sunt complet decupate în aceste tipuri diferite de materiale pentru a aduce un omagiu studioului, cu detalii cheie, inclusiv logo -urile SWOOSH, precum și brandingul la limbă, precum și călcâiul rămânând intact. Toate acestea se află deasupra unui sistem de talpă groasă de cauciuc pentru a face acești purtători zilnici confortabili!

Imagine prin ZSNeakerHeadz
Nike Dunk Low SP „Vă mulțumim pentru îngrijire” este încă să obțineți o dată oficială de introducere, așa că dacă doriți să vă puneți mâna pe această pereche de căldură înaltă, asigurați-vă că o mențineți blocat chiar aici la singurul furnizor Pentru toate cele mai recente! În timp ce sunteți aici, inspectați aceste oferte nebune de la Nike ca parte a sărbătorilor Black Friday!

Imagine prin ZSNeakerHeadz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *