Colecția Kim Jones X Converse tocmai a primit o reîncărcare!

La începutul acestui an, Kim Jones de la Dior s -a legat cu Converse pentru colecția Kim Jones X Converse Chuck 70. Rezultatul a fost un pachet cu adevărat uluitor, care a împrumutat ADN-ul din ambele părți, precum și a infuzat-o într-un soi cu două șoiori care a oferit într-o clipă. Dacă nu te -ai descurcat să obții o pereche în aprilie, acum este șansa ta, întrucât colecția completă Kim Jones X Converse tocmai a primit o reîncărcare majoră la Converse UK!

De la distanță, ambele Chuck 70 arată ca perechea tradițională cu o combinație de culori monocromatice, precum și o construcție flexibilă de pânză. Păstrând acest lucru, de îndată ce te apropii, vei descoperi că există mult mai mult decât să satisfacă ochiul. Panourile de cauciuc semi-transparente se înfășoară atât în ​​jurul „negru”, cât și în „fildeș natural”, acționând la fel ca parte a sistemului de dantelă care comută între asta, precum și ochelari metalici tradiționali.

Transport int’l

Cumpără acum

Transport int’l

Cumpără acum

În picioare, este prezentă o talpă din cauciuc vulcanizată dublă stivuită, în timp ce un contor de călcâi în jurul spatelui oferă o structură suplimentară, precum și suport. Pentru a încheia totul, legendarul patch „Converse All Star” împodobește peretele lateral medial, finalizând designul.

Disponibil acum de la Converse UK, nu doriți serios să ratați repornirea Kim Jones X Converse Collection! Să înțelegem ce culoare ați tratat pentru a asigura, precum și în știri asociate, F/CE. X Converse Qak CP Gore-Tex Hi este sezonul suprem de iarnă esențial!

Transport int’l

Cumpără acum

Transport int’l

Cumpără acum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *