Superstarul Prada X Adidas este limitat la doar 700 de perechi

, când zvonurile despre o colecție potențială Prada X Adidas au apărut luna trecută, Sneakerheads a fost incredibil de sceptică. Nu numai că unii au numit -o #FakeNews, alții credeau că un parteneriat de această amploare ar putea să nu rămână sub radar atât de mult timp, fără a fi detectat. Păstrând acest lucru, duo -ul Power a dezvăluit oficial superstarul Prada X Adidas, precum și aici este ce trebuie să știți!

Lucrând la o bază „alb alb” ultra curată, cu contur negru pentru o atmosferă minimalistă, superstarul lui Prada prezintă o clădire premium de piele cu cereale complete, cu renumitul deget de cauciuc de cauciuc care înconjoară cutia degetelor. Craft în Italia, co-branding este tipărit pe limbă, în timp ce „Made in Italy” este dezamăgit de-a lungul lateralelor. Pe de altă parte, veți descoperi un număr din 700, sugerând că vor fi făcute doar 700 de perechi.

Imagine prin Prada/Adidas
Pentru a merge împreună cu pantoful, Prada a dezvăluit, de asemenea, o versiune mărită a transportului său de bowling care completează perfect adidașii. Aceasta va include pantofii, astfel încât să puteți flexa la conținutul inimii voastre.

Dacă doriți superstarul Prada X Adidas în viața voastră, atunci va scădea pe 4 decembrie la Prada, precum și la locurile Adidas, pe lângă centrele web respective. Prețurile nu au fost încă confirmate, așa că asigurați -vă că rămâneți la curent, precum și vă vom ține la curent! Ce crezi despre acest colab? Ar putea fi unul dintre cei mai buni ai anului? Să înțelegem ce este în mintea ta!

Imagine prin Prada/Adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *