În apropiere, cu Parra X Nike SB Dunk Low

după ce ieri o privire foarte scurtă, acum ne apropiem de PARRA X Nike SB Dunk Low. Imagini amabilitate de la Retro Shop Paris, silueta a fost un jucător enorm în scena skatei, având în vedere că a debutat pentru prima dată în urmă cu șaptesprezece ani în 2002.

Pictat în schema de culori clasică albă, roșie și albastră a Parra, crep -ul de colaborare este plin de detalii jucăușe, care sunt sigure că vor întoarce capetele. Lucrând la o bază de piele ultra curată, aceasta acționează ca o pânză pentru caracteristicile izbitoare, inclusiv seria de swooshes stratificate, care sunt finisate cu un material de Chenille.

Detaliile suplimentare includ un mic swoos albastru care este brodat pe degetul lateral și un șoset care este pictat cu culoarea semnată a artistului olandez este blocată estetică. Toate acestea sunt terminate cu detalii co-marca pe regiunea de tălpi și călcâie.

În acest moment în timp, nu se știe nimic altceva despre noul Parra X Nike SB Dunk Low, dar trebuie să lovească rafturile foarte curând. Spuneți -ne dacă veți apuca o pereche pentru colecția dvs. și, în timp ce sunteți aici, asigurați -vă că aruncați o privire la gama completă Nike Sneaker!

Imagini cu ajutorul retroshoparisului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *