Yeezy Boost 350 V3 „Covellite” se lansează în sfârșit luna viitoare

Actualizare: „Covellite” a fost verificat ca fiind un Yeezy Boost 380, nu 350 V3.

Acesta este, șef. După cinci ani întregi de așteptare, se pare că Yeezy Boost 350 V3 apare în cele din urmă luna viitoare. Set să -și facă debutul într -un colour „Covellite”, își primește numele din mineralul neobișnuit de sulfură de cupru, precum și respectă exact același plan de denumire ca și cele mai recente versiuni ale lui Kanye West, inclusiv „calcita”, „Limonite”, precum și „Yecoraite”.

Conform legendei, 380 trebuia să fie 350 V3, cu toate acestea, ți -a plăcut atât de mult, încât a decis să -l facă o siluetă complet nouă cu totul. Zvonurile despre „covellite” au început să depășească toată metoda înapoi în Summertime 2020, când insiderii de adidași Yeezy Mafia au raportat că a fost intrat. Din nicăieri, calendarele scurse de la diferiți comercianți au început să arate că venea toamna, cu toate acestea a fost trasă în ultimul moment.

Acum, sursele noastre sugerează că râvnitul Yeezy urmează să -și facă marele debut imediat ce luna viitoare. Nu avem niciun concept cum a însemnat să arate, totuși, judecând după nume, precum și teaserul de la YM, va funcționa un superior Primeknit complet, care este scufundat într -un schemă de culori purpuriu, precum și albastru. Acest lucru se află apoi deasupra unei talpe de boost Adidas Adidas, care a fost oarecum reînnoită, cu adăugarea rotunjită de -a lungul vârfului, precum și tracțiunea de sub picioare.

De asemenea, sursele noastre ne spun că 350 V2, precum și 350 V3 se vor elibera împreună cu celălalt, spre deosebire de prima generație de 350 de ani care s -a oprit după „Pirat Black” în 2016. Această strategie corespunde, de asemenea, cu actualul 700, unde Toate cele trei generații introduc mână în mână.

În acest moment în timp, nu se înțelege nimic altceva despre Adidas Yeezy Boost 350 V3 „Covellite”, așa că asigurați -vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor pentru mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă! Să înțelegem dacă veți face față, precum și în știri asociate, Yeezy 700 V3 „Kyanite” scade mult mai devreme decât se aștepta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *