Kanghyuk X Reebok Premier Road Contemporary este serios furios

Kanghyuk X Reebok Premier Road Contemporary este cea mai recentă siluetă de adidași colaborativi care a introdus între duo-ul în stil sud-coreean, precum și marca de îmbrăcăminte sportivă americană. Cele două sărbători au lucrat anterior împreună la un succes fantastic, precum și acest design total nou va provoca o agitație în industria adidașilor.

Declarat într-o redare triplă neagră, necorespunzătoare, necorespunzătoare, cool contemporan al mărcii Kanghyuk este injectat direct în pantofi. Influențate de aspectul șmecher al anvelopelor de vehicule, acestea sunt cu siguranță o eliberare extrem de purtabilă, care ar putea doar să -și alunece metoda în rotațiile noastre.

Imagine prin Reebok
Cei deasupra cu totul înnegriți sunt confecționați dintr-o varietate întreagă de materiale, inclusiv plasă, sintetice, cauciucuri, precum și multe altele. Stilul cu panouri se adaugă la aspectul simplificat, cu logo -ul semnat al lui Reebok prezent pe fiecare parte.

Sub picioare este prezentă o talpă interioară chunky, care ascunde o amortizare de înaltă calitate DMX-Ride, care asigură că acestea sunt confortabile în orice moment. Logo -ul tipografiei lui Kanghyuk este tipărit pe călcâie, în timp ce brandul suplimentar Reebok rămâne la limbă.

Imagine prin Reebok
Dacă doriți să ridicați o pereche de aceste adidași de colaborare cu căldură, marea veste este că sunt pregătiți pentru o lansare pe 3 iulie. Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că nu vor fi la fel de simpli să pună stăpânire. Reebok X Kanghyuk Premier Road Contemporary este prezentat doar prin Dover Street Market London, în cantități restrânse. În timp ce sunteți aici, inspectați cele mai recente despre viitorul parteneriat al lui Kanye West cu GAP.

Imagine prin Reebok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *