Adidas Y-3 Terrex Swift R3 GTX se poate ocupa de orice tip de teren

dacă sunteți în căutarea de a pune mâna pe cele mai bune adidași de iarnă, atunci puteți avea noroc, deoarece Adidas Y-3 este setat Pentru a introduce potențialul cizme cele mai de lungă durată pe care le -am văzut chiar aici la singurul furnizor. Intitulată Terrex Swift R3 GTX, silueta este introdusă în două culori, precum și cuprinde mai multe materiale tehnice, inclusiv Gore-Tex pentru a face acestea adecvate pentru lunile mai răcoroase ale anului.

Ca parte a etichetei Y-3 (de Yohji Yamamoto), perechile oferă, de asemenea, un aspect de ultimă generație, precum și vor fi mult mai mult decât potrivite pentru cei care le place moda lor de înaltă calitate. Clădirea cu vârf înalt face ca acestea să fie o pereche constantă de etape, precum și căptușeala interioară este, de asemenea, luxoasă pentru a menține picioarele calde, indiferent de temperatură.

Imagine prin Adidasadidas Y-3 Terrex Swift R3 GTX “Negru”

Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Adidasadidas Y-3 Terrex Swift R3 GTX “Negru”

Transport int’l

Vezi mai mult

În timp ce prima pereche de îngrijorare folosește un aspect furios înnegrit, aceasta din urmă optează pentru un strat de bază albă care este accentuat cu nuanțe de portocale. Brandingul dublu împodobește ambele perechi, precum și merită să remarcăm că acestea sunt un efort de colaborare cu linia Terrex a lui Adidas, care se concentrează pe îmbrăcăminte activă de lungă durată. Dantelele dure le păstrează în siguranță pe picioare împreună cu fixarea cu fermoar pentru a menține în plus elementele.

Dacă sunteți în căutarea unor ofițer de poliție, oricare dintre Colourways-ul Adidas Y-3 Terrex Swift R3 GTX, atunci marea veste este că sunt ambii pregătiți să introducă la Choice Comerciants pe 14 octombrie, indicând că nu va trebui să așteptați ca bine mult mai mult. Păstrați -l blocat în ideal chiar aici, precum și în timp ce sunteți chiar aici, asigurați -vă că inspectați viitoarea colecție ESPN X Adidas!

Imagine prin Adidasadidas Y-3 Terrex Swift R3 GTX „Alb”

Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Adidasadidas Y-3 Terrex Swift R3 GTX „Alb”

Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *