Air Jordan 13 „Red Flint” reluare un tradițional

, fie că ești un Sneakerhead Old School sau ești destul de nou la joc, șansele sunt că ai auzit de Air Jordan 13 „Flint” . Unul dintre cei mai iconici adidași Jumpman făcuți vreodată, și -a făcut marele debut până în 1997. Acum, se pare că tradiționalul este o reelaborare cu viitorul Air Jordan 13 „Red Flint”, precum și cu acestea Fierge fierbinte.

Inspirat de paleta de culori Chicago Bulls, „Red Flint” se mândrește cu clădirea precisă a aceluiași materiale ca OG. Cu semnătura textilă marcată care aduc textul lateral, precum și panourile laterale mediale, Suede Grey “Flint” face, de asemenea, o apariție pentru acea estetică ultra premium pentru care AJ13 este renumit.

Imagine prin s.sam.group

Imagine prin s.sam.group
Piele albă crocantă se întărește cu cutia degetelor, precum și a limbii total cu brandul de Jumpman brodat, precum și rotunjirea tuturor este legendarul ecuson ecologic al pisicii, care a fost pe Air Jordan 13 de la Day Dot.

Se așteaptă să se lanseze cândva în primul trimestru din 2021, asigurați -vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor pentru mai multe știri despre Nike Air Jordan 13 „Red Flint” pe măsură ce se dezvoltă! Să înțelegem ce părere aveți despre acest colourway, precum și în știri conexe, Air Jordan 1 retro High OG “Bordeaux” a fost dezvăluit!

Imagine prin s.sam.group

Imagine prin s.sam.group

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *