Tot ce trebuie să înțelegeți despre Allbirds X Adidas FutureCraft.footprint

, așa cum am spus în postarea noastră „Precizia de sustenabilitate a adidașilor în 2021”, fiind ecologic este acum mult mai crucial ca niciodată în industria de adidași . Într -un studiu de cercetare realizat de Quantis, aceștia au specificat că producția de adidași reprezintă 1,4% din emisiile de gaze cu efect de seră la nivel mondial. Acest lucru este neobișnuit de mare pentru un produs care nu utilizează niciun tip de energie electrică, precum și chiar înainte ca lucrurile să treacă de la săraci la mai rău, adidas a făcut echipă cu brandul de încălțăminte ecologic Allbirds pentru Allbirds X Adidas FutureCraft.footprint – la fel de mult Și aici este ce trebuie să știți!

De la început, futurecraft.footprint arată foarte mult ca adidașul tău tradițional, cu toate acestea există o metodă cu adevărat mult mai mult decât să satisfacă ochiul. Nu numai că este destul de neobișnuit pentru două mărci din aceeași piață să facă echipă pentru o siluetă, pantofi ultra durabile, cum ar fi lansarea publicului larg, este destul de neobișnuit. În timp ce o pereche tipică de instructori de fitness se încadrează între 10 kg, precum și 15 kg, futurecraft.footprint creează doar 2,94 kg emisii de CO2 pe pereche. Acesta este rezultatul atât al afacerilor care își împărtășește progresele, cât și tehnologiile, precum și rezultatul este ceva cu adevărat extraordinar.

Imagine cu ajutorul adidas
Transport int’l

Cumpără acum

Ajungând într -o schemă de culori „alb” excelentă, partea superioară este confecționată de la 70% PrimeGreen, precum și 30% Tencel natural, un material realizat din pulpă de eucalipt. Acest lucru îl face potrivit atât pentru pregătirea orașului, cât și pentru antrenamentele de maraton. Pe de altă parte, talpa intermediară ia motivația din silueta futurenatural, precum și linia Sichona a lui Pharrell William. Sulpit din SweetFoam cu conținut scăzut de carbon al Allbirds, aceasta folosește o canană de zahăr organică, mai degrabă decât termoplastica normală cu care a fost obișnuită piața.

“Parteneriatul nostru cu Allbirds este un far al a ceea ce poate apărea atunci când contorizează mărci de pe aceeași piață, văd posibilitățile de a se reuni pentru a proiecta.” Specifică Brian Grevy, membru al consiliului executiv la nivel mondial la Adidas. „Prin co-crearea cu adevărat, precum și de a se furniza reciproc cu acces deschis la înțelegere, precum și la resurse-cum ar fi înțelegerea lui Allbirds a calculului carbonului, precum și experiența cu materialele naturale, precum și abilitățile Adidas în producerea de a produce, precum și a producției Ca încălțăminte de performanță-aceasta este un apel la acțiune pentru alte mărci, precum și un punct de reper pe piața sportivă care obține neutralitatea carbonului. ”

Florence Rohart, designer de încălțăminte senior de la Adidas a adăugat la fel: „Cu acest proiect, mai puțin cu adevărat a fost mai mult. Pentru a păstra minimalist nu numai în materiale, oricât de asemenea în construcție, am mers la extreme, precum și am lăsat doar ceea ce aveam nevoie cu adevărat de pantof pentru Păstrați proprietățile de performanță. ”

Acesta este primul pas extrem de mare către un adidaș cu adevărat durabil, precum și suntem dincolo de extaz pentru a vedea ce au de oferit ambele mărci în 2022. The Allbirds X Adidas Futurecraft.Footprint „Cloud White” introdus în mai cu o tombolă Din 100 de perechi la membrii Clubului Adidas Creators, înainte de o versiune FW21 restrânsă la 10.000 de perechi. Acum este oferit tuturor celor din Adidas UK, așa că în siguranță dimensiunea dvs. ideală acum, cât mai puteți! Să înțelegem dacă ați copiat, precum și în timp ce sunteți aici, puteți păstra și colecția dvs. proaspătă cu Adidas NMD S1 „Ice Mint”!

Imagine cu ajutorul adidas
Transport int’l

Cumpără acum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *