REMOVARE REMBENT: Nu ratați Yeezy 700 V2 „Tephra”!

După peste un an de așteptare, Yeezy 700 V2 ‘Tephra’ este în sfârșit asupra noastră! Marcând cel de -al nouălea colourway al siluetei, precum și al șaselea care va fi lansat în acest an, acesta este, Hands Down, unul dintre cei mai distinși adidași Kanye X Adidas, și va scădea sâmbătă, 15 iunie, la 7:00, la Adidas UK Marea Britanie !

Considerat de numeroase sneakerhead-uri drept cele mai frumoase „Yeezy tonate cu pământ”, „Tephra” este pictată într-o nuanță gri deschis, cu accente gri închis, de asemenea, care se prezintă pe tot parcursul unui pop de contrast. Confecționat dintr -o combinație premium de plasă, piele, precum și piele de căprioară, orice se reunesc pentru a produce un pantof care este făcut pentru a întoarce capetele.

Mai jos, un sistem de spumă chunky locuiește cu o lungime completă crește talpa pentru confort ca nimic altceva. Acest lucru este atins cu accente reflectorizante de 3 m, astfel încât să vă puteți flexa chiar și în întuneric, precum și o talpă din cauciuc de gumă rotunjește totul, oferind purtătorilor cu o durabilitate suplimentară, precum și tracțiune cu fiecare pas.

Un pantof care este mult mai restrâns în comparație cu „Vanta”, precum și cu „Geode”, nu doriți cu adevărat să pierdeți „Tephra”! Dacă nu ați făcut -o deja, asigurați -vă că veți intra în tombole la fel de numeroase, precum puteți utiliza ghidul nostru Nifty, precum și pentru a vă crește posibilitățile de a obține un W, garantați că ajungeți la coadă destul de devreme!

Programat să se prezinte sâmbătă, 15 iunie, la ora 7 dimineața, la Adidas UK, asigurați -vă că vă păstrați ochii decojiți la @TheSolesupplier și @TheSoleStocks pentru mult mai multe informații despre lansare, precum și detalii potențiale de reîncărcare! Să înțelegem dacă veți apuca Yeezy 700 V2 „Tephra”, precum și în timp ce sunteți aici, aruncați o privire la gama completă de adidași Adidas!

Imagini prin CornerStreet, Del.Ten, Hipstore, Hubbastille & Upherestore,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *