Sacai X Nike Cortez vine extrem de curând

Sigur că apare ca 2022 va fi un an imens pentru Nike Cortez. După ce a luat o privire la Union La X Nike Cortez, care va scădea anul viitor, sursele noastre ne spun acum că un Sacai X Nike Cortez vine, de asemenea, extrem de curând – precum și aici este ceea ce înțelegem până acum!

Regina producerii de hibrizi calzi calde, chitose siluetele deconstruite Abe, cum ar fi LDwaffle, precum și vaporwaffele au fost câteva dintre cei mai mulți adidași din memoria recentă. În timp ce nu înțelegem cum va arăta Cortez, înțelegem că va funcționa caracteristici duble, cum ar fi limba, călcâiul, precum și vitalei. Tradiționalul din 1972 vă va lăuda, de asemenea, două sisteme de dalități, precum și vor fi împachetate într-o ediție specială Nike Box.

Colectorul unic specifică, de asemenea, că Sacai X Nike Cortez va introduce la începutul anului 2022, așa că asigurați-vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor pentru o mai mare știre pe care o dezvoltă. Dacă nu sunteți sigur ce dimensiune pentru a obține, asigurați-vă că inspectați ghidul nostru de dimensiune de succes Cortez. În timp ce sunteți aici, puteți, de asemenea, să luați cel mai bun aspect încă la acronimul X Nike Blazer Low “Night Maroon”!

Imagine prin intermediul districtului de alunecare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *