O primă privire asupra zvonului Supreme X Nike Air Max Plus colaborare!

Supremul X Nike Air Max Plus este actualul într -un flux lung de colaborări zvonate între marca Swoosh și cea mai fină etichetă de streetkear din New York și acum am reușit să punem mâna pe un set complet de imagini scurse pentru o privire mai atentă!

În urma de la recentul tachinat Suprem X Nike Air Max 96 și un alt zvonat Supreme X Nike Air Jordan 1, se pare că marca Box-Logo a lucrat la celebrul TN/Air Max Plus din 1998. Creat de Sean McDowell, AM Plus a făcut recent o reînnoire substanțială și este în prezent unul dintre cele mai populare modele Air Max în circulație!

Imagine prin intermediul SoleseeKersGurnee
Perechea prezintă superiorul panoului de semnătură al TN, care a fost celebr inspirat de umbrele aruncate de soarele apus pe care McDowell l -a văzut în vacanță. Este îmbrăcat într-o nuanță roșie cu aspect vibrant, cu indicii de roz și negru creând un aspect care amintește de viața de noapte, o scenă în care Air Max Plus este un pantof predominant.

Alte detalii semnificative includ logo-ul cutiei de semnătură Supreme în relief pe limbi sub formă de file, logo-uri galbene Nike Swoosh atât pe laterale, cât și pe cele mediale, cât și pe sistemul de dantelă cu cheie scăzută a TN. Tehnologia Air Max se află sub picioare pentru a se asigura că acestea vor fi mult mai mult decât suficient de confortabile pentru a acționa ca bătăi de zi cu zi, ce nu trebuie să iubești?!

Imagine prin intermediul SoleseeKersGurnee
Suprem X Nike Air Max Plus este încă confirmat de oricare dintre colaboratori, așa că va trebui să stai strâns deocamdată, dacă îți place aspectul acestora. Asigurați -vă că îl mențineți blocat în ideal aici la singurul furnizor pentru actualizările actuale și, în timp ce sunteți aici, consultați Nike SB Dunk Low „End”, despre care se zice că va face o revenire!

Imagine prin intermediul SoleseeKersGurnee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *